Sztárok

Dér Heni utálja a kivételezést

A dzsungelt is megjárt énekesnő a karrierje mellett a tanulmányait is fontosnak tartja. Dér Heni utolsó éves kommunikáció és médiatudomány szakon, és örül, hogy ugyanúgy bánnak vele, mint az átlagos diákokkal.

Heni éppen befejezte a vizsgáit, és előtte az utolsó félév, ami valószínűleg nem lesz könnyű számára. Télen még volt ideje tanulni, de a nyári vizsgaidőszakot össze kell majd egyeztetnie a koncertekkel. A Sugarloaf énekesnője nem szeretne semmivel sem elcsúszni, az a célja, hogy nyáron már átvehesse élete első diplomáját. Heni elmesélte: nagyon örül annak, hogy az egyetemen egyáltalán nem kivételeznek vele, úgy kezelik, mint az összes többi diákot.

Ez az évfolyamtársaira és a tanárokra egyaránt érvényes. Heni nem tartaná igazságosnak, ha azért menne át egy vizsgán, vagy azért kapna bármilyen engedményt, mert ismert ember. Az biztos, hogy Heni mindent el fog követni az utolsó megmérettetéseken is, hogy a maximumot hozza ki magából, és megállja a helyét a színpadon és a vizsgabizottság előtt is.

 

Forrás: Rtlbulvar.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top