Sztárok

Russell Crowe rögbi sztár lesz?

Az Oscar-díj elnyerése óta Russell Crowe folyamatosan új kihívásokat keres magának. A színész furcsa fába vágta a fejszéjét: egy valóságshow-ban próbálja szülőhazája, Ausztrália rögbi szeretetét visszahozni.

A hamarosan induló Történet Sydney-ből (South Sydney Story) valóságshow azt a tavaly megtörtént esetet mutatja be, ahogy az ausztrál születésű Oscar-díjas színész, Russell Crowe és Ausztrália leggazdagabb üzletembere, Peter Holmes megvásárol egy már hanyatlásban lévő ausztrál rögbicsapatot, hogy kísérletet tegyenek annak megújítására. A színész azzal a céllal indult neki a vállalkozásnak, hogy visszahozza a csapat száz évvel ezelőtti sikerét.

 

A nemrég Amerikában debütált sorozat nemsokára itthon is látható lesz hat héten át. Russell Crowe, aki mindig is rajongott a South Sydney Rabbitohs csapatért, 3 millió dollárt áldozott társával a csapat fellendítésére, vállalva ezzel számos konfliktust a csapattagokkal.

 

A kétgyermekes boldog apuka számára nagy kihívás a rögbi csapat. A Gladiátor és A remény bajnoka című filmek sztárja a reality műsorban egy új oldalát mutatja meg: elmondása szerint valójában egy spirituális beállítottságú, és önmagába forduló személyiség.


A South Sydney Rabbitohs, más néven SSFC, a hivatásos Ausztrál Rögbi Ligához tartozik, amely még a múlt század végén alakult Sydney déli részén élő munkásosztálybeli srácokból, és hamarosan egetverő sikereket ért el.

A South Sydney a legsikeresebb klub a rögbi történetében: húsz első osztályú bajnoki győzelemmel és 62 ausztrál válogatott játékossal. 1925-ben a South Sydney-t választották a „Liga büszkeségének” és a mai napig is így tartják számon.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top