Sztárok

Scarlett Johansson öregedni akar

Meglepő bejelentést tett Scarlett Johansson. A színésznő ugyanis már alig várja, hogy idősebb legyen legalább 10 évvel. Persze nem arról van szó, hogy a szőkeség megunta volna a fiatal éveit.

Scarlett mindössze 24 éves, boldog házasságban él, és már számtalan sikeres szerep van a háta mögött. Gyerekként került filmvászonra, hiszen 9 évesen már Robert Redford oldalán szerepelt A suttogóban, jelenleg pedig mindenki Woody Allen múzsájaként emlegeti. A szép színésznő most mégis úgy érzi, szakmailag előre szeretne lépni.

Fiatal kora azonban megakadályozza, hiszen az érett nőknek való szerepekre még várnia kell. Pedig minden vágya, hogy egy feleséget vagy anyát alakíthasson. Scarlett azért is szeretne idősebb lenni, mert úgy gondolja, a 30-as éveikben járó nők rengeteg dolgot megélnek és tapasztalnak, amire a 20-as nők nem is gondolnának. Tehát emberi és színészi szempontból is várja ezt az időszakot. Reméljük, azért addig is számos filmben láthatjuk a fiatal Scarlett Johanssont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top