Sztárok

Király Viktor szerelmét próbára teszi a siker

A Megasztár 4. győztesének és szerelmének, Szilvinek a kapcsolata állítólag töretlen. Most mégis úgy tűnik, a lány nehezen viseli párja felgyorsult életét.

A siker magával hozta a rajongók rohamát, és Király Viktor most már nem tud úgy kilépni az utcára, hogy legalább egy tinilány ne állítsa meg, és ne kérjen tőle autogramot. A fiatal énekes ezt tudja kezelni, és kedvesen bánik minden rajongójával. Az azonban más kérdés, hogy mit szól ehhez Szilvi, Viktor barátnője, akivel már hosszú évek óta jóban-rosszban együtt vannak.

Ilyen szituáció azonban még nem adódott a kapcsolatuk során, ezért valószínűleg mindkettőjüket próbára teszi. Viktor abban látja a fő különbséget, hogy nagyon eltérő lett az életstílusuk. Amíg ő a színpadon él, addig kedvese egy irodában dolgozik. Emiatt alig tudnak egymással találkozni, ami köztudottan nincs jó hatással egy kapcsolatra sem. Szilvi azonban állítólag mindezt jól viseli, és igyekszik elhinni, hogy a rajongók hada mit sem számít, hiszen Király Viktor számára a családja mellett a szakmai karrier a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top