Sztárok

Keleti Györgyi férjhez megy?

Keleti Györgyi már kétszer volt férjnél, ám a napokban megrendezett Esküvő Kiállításon lelkesen próbálgatta egy divattervező meseszép menyasszonyi ruháit. Vajon újabb esküvőt tervez?

– Már két házasságon túl vagyok, ezért ha ismét férjhez megyek, nem hófehér, hanem ekrü- vagy krémszínű ruhát öltök magamra – mondta Györgyi. – Stílusában vélhetően olyasmi lesz, mint amilyet a kiállításon viseltem, vagyis az alakot kiemelő, sellőfazonú.

Egy másik egykori modell, Rába Tímea is örömmel próbálgatta a ruhákat, pedig ő jelenleg is boldog házasságban él.

– Elképzelhető, hogy néhány év múlva a férjemmel megerősítjük az egymásnak tett fogadalmunkat, és utána a barátainkkal bulizunk egy nagyot, de jelenleg ez nem aktuális – vallotta be Timi. – Az biztos, hogy az esküvő a legemlékezetesebb nap egy nő életében, amikor ő szeretne a világon a legszebb lenni. Én is így voltam ezzel, és bár Héjja János akkor is meseszép ruhakölteményt készített nekem, azóta is szívesen öltök magamra menyasszonyi ruhát. Kislányom, Nina is szereti a szép darabokat, ezért az Esküvő Kiállításon ő is modellt állt, persze nem menyasszonyi, hanem koszorúslányruhában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top