Sztárok

Nagybeteg édesapja miatt siettette a szülést Palotás Petra

Palotás Petra kislánya január 8-án látta meg a napvilágot Hamburgban. Azóta a boldog anyuka élete teljesen megváltozott: minden a pici körül forog. Bora baba érkezése a napilapok életét is felpezsdítette, sokan azt írták, hogy a kislány jóval később érkezett.

– Félreértésre az adhatott okot, hogy a felvételek alapján, merthogy nagy baba, a drága picit hamarabbra saccoltuk – mondta Petra. – Nekem volt egy személyes okom: tudat alatt szerettem volna, ha esetleg picit korábban megérkezik, hogy édesapám megérje, és a kezében tarthassa egyszer. Ez sajnos nem sikerült, de azért érzem, hogy apu itt van velünk minden pillanatban.


Bora természetes úton jött világra Hamburgban, és a büszke apuka is végig ott volt a szülésnél. A köldökzsinórt is ő vágta el. A család egyelőre Németországban él; a bébi körüli teendőkből Mirko is kiveszi a részét, de Petra anyukája is sokat segített, aki több hetet kint töltött a lányával.

– Vannak olyan pillanatok, amikor hihetetlen logisztikai szervezést igényel még így is, hogy van segítségem, hogy az ember hajat mosson, fürödjön, vagy megigya a reggeli tejeskávét, de azt hiszem, ez mind ezerszeresen megéri, hogyha az ember ránéz erre a kisangyalra.

Mivel Petra férje német, nem volt könnyű a névválasztás. A műsorvezető mindenképpen magyar nevet szeretett volna adni kislányának, így a Bora mellett döntöttek, ami sokak meglepetésére a Borbála rövidített változata. A csöppség így lett Bora Reich, aki apukájától is, anyukájától is örökölt vonásokat.

 

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top