Sztárok

Angelina szerette a szadomazo játékokat

Bizony, a ma már példás családanyaként ismert színésznő múltja nem olyan tiszta, mint egy hófehér lepedő. Most újabb titokra derült fény a sztár múltjából.

A tetoválásokkal tarkított Oscar-díjas szexi sztár egykor igazi lázadó, botrányos viselkedésű vadmacska volt. Az már régóta, hogy Angelina Jolie sokáig büszke volt leszbikus korszakára, ám nemrégiben fiatalkorának másik, sokkal sötétebb periódusának titkairól lebbentette fel a fátylat.

Angelina – aki, úgy tűnik, szinte mindent kipróbált, még a különösen rossz hírű Oscar-díjas színésszel, Billy Bob Thorntonnal való szenvedélyes házasságot is – tinédzserként belekóstolt a szadomazo szexuális kalandokba is.

Angelina Jolie – a sztárt hamarosan a Wanted című thrillerben láthatunk James McAvoy és Morgan Freeman oldalán – a Tomb Rider után ismét a vad, dögös csajos énjét adja, ahol tetoválásait látni engedő ujjatlan trikókban vagy anélkül szaladgál, és gyilkol, gépezet.

Az állítólag újra anyai örömök elé néző Angelina a filmben dörzsölt bérgyilkost játszik, aki rezzenéstelen arccal várja, hogy kikerüli-e a felé haladó golyó, vagy sem. Persze a veszély megélése más a filmekben és más a valóságban, erről a szép színésznő tudna bőven mesélni. Brad Pitt felesége annak idején a hálószobába oda nem tartozó tárgyakat is bevitt, ami majdnem katasztrofális következményekkel járt.

– A szadomazo életvitel számomra tényleg eléggé veszélyes volt. Az akkori pasim és én késekkel szórakoztunk egymás testén, és néha meg is vágtuk egymást. Alig voltam 14 éves, és ki akartam törni abból a világból, amelyben felnőttem. Senkinek nem mondtam el, ez volt az én sötét titkom. Azóta persze sokkal óvatosabban bánok az ilyesmivel. (UIP, Fotó: UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top