Sztárok

Usher retteg felesége plasztikai műtéteitől

Rendkívül megdöbbentette a hírességeket, amikor az amerikai rapper, Kanye West édesanyja egy plasztikai műtét után elhunyt. Emiatt egy másik világhírű rapper, Usher rendkívül aggódik, felesége ugyanis nemrég sebészkés alá feküdt.

Usher és felesége
Usher és felesége

Usher felesége, Tameka Foster 2008 decemberében világra hozta második közös gyermeküket, és elhatározta, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát. Minden valószínűség szerint azért, hogy megszabaduljon a testén a terhesség során lerakódott zsírpárnáktól. A plasztikai műtétek hallatán sokan elfelejtik, hogy itt valóban műtétekről, sokszor igen veszélyes beavatkozásokról van szó.

A rapper viszont rettenetesen aggódott már a műtét előtt is, és úgy tűnik, nem ok nélkül. Usher mindenki meglepetésére lemondta a Grammy előtti partin való részvételét is. Arra hivatkozott, hogy a családjában valaki súlyosan megsérült. Állítólag a rapper azonnal Dél-Amerikába repült – egy idegsebész specialistával együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top