Sztárok

Angelina Jolie újra gyereket akar

A hatgyermekes anya alig várja, hogy ismét teherbe essen. Úgy tűnik, Angelina Jolie nem tudja, hol a határ a gyermekvállalásban.

Még az ikrek is elég picik, de a színésznőt ez egyáltalán nem zavarja. Eddig is csak orvosi tanácsra nem vállalt még egy gyereket. A doktorok ugyanis azt tanácsolták neki, hogy az ikerszülés után minimum egy évig ne próbáljon teherbe esni. A terhesség ugyanis nagyon megerőltette a szervezetét, az újabb várandósság pedig rövid időn belül nem ajánlott. Angelina igyekszik az egy évet betartani, hiszen minden vágya, hogy még egy egészséges kisbabája legyen.

 

Angie nagyon odafigyel a táplálkozására, egészséges étrendet követ: pulykamellet, halat és rengeteg zöldséget meg gyümölcsöt eszik, de ami a legfontosabb, kismamavitaminokkal tömi magát, amelyek elősegítik a fogantatást. Ha Los Angelesben van, szinte naponta fölkeresi nőgyógyászát, aki ellenőrzi egészségi állapotát. Igyekezett minél előtt elkezdeni a felkészülést, hogy a szervezete teljesen ráhangolódjon az újabb terhességre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top