Sztárok

Halál a Barátok köztben

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2009. február 12-én, az esti órákban Berci, a Barátok közt kutyasztárja elhunyt. Hirtelen halálát súlyos, áttétes, belső szervi daganat okozta.

A rajongók négylábú kedvence egyidős volt a sorozattal. Már kis gombócként belopta magát mindenki szívébe. Majd amikor beköltözött a Mátyás király térre, egy csapásra az ország kedvenc kutyusává is vált. Kedvességével, játékosságával, simogatásra váró bújásával jókedvet, szeretetet adott.

Feladatát mindig tökéletesen elvégző kolléga volt, és gazdájának, Kalamár Tamás producernek hűséges társa, akit mélységesen lesújtott Berci elvesztése.

– Számomra ő társ volt, barát, családtag, aki tíz éve mindennap mellettem volt, mindenhova velem tartott, akivel rengeteg dolgot éltünk meg együtt, aki mindig ott volt, ha valami bántott. Elmondhatatlanul fáj, hogy már nincs többé. Elképzelhetetlen, hogy ne érezzem többé, ahogy odabújik hozzám – mondta megrendülve Kalamár Tamás.

A nem mindennapi kutya karácsonykor a saját hangján köszöntötte a nézőket, utolsó jeleneteit pedig Németh Kristóffal forgatta, egy bűntény kulcsfigurájaként. Halálával nem csupán a mindennapokból, a Mátyás király térről is örökre távozik.

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top