Sztárok

Demi Moore újra anya lesz?

A hírek szerint Demi Moore és Ashton Kutcher adoptáláson töri a fejét. A negyvenhat éves színésznő és ifjú párja mindenképpen szeretné, hogy egy kisbaba költözzön be az otthonukba.

Demi Moore félti a plasztikai sebészek által megfiatalított testét, és attól is fél, hogy az ő korában problémás lehet egy terhesség, de mindenképpen szeretné megajándékozni ifjú párját egy kisbabával. Ashton Kutcher még maga is szinte kölyök, de erősen dolgoznak már benne az apai ösztönök, ezért döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak egy árvát.

Demi lányai örültek a hírnek, támogatják édesanyjukat, de ő még nem szánta el magát, hogy kiválassza a bébit. A pár tavaszra tervezi a család bővítését. Arról nem szólnak a pletykák, hogy a lányok apukája, Bruce Willis hogyan fogadta a döntést, de biztos, hogy neki is lehet beleszólása, hiszen nagyon sok időt tölt egykori feleségével és a közös gyermekeikkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top