Sztárok

Rihanna megverésének újabb részletei

Az amerikai énekesnő barátja, Chris Brown, édesapja tanácsát megfogadva bűnbánóan bevallotta, hogy tényleg megverte az énekesnőt.

– Mélyen megbánta, amit tett. Nagyon aggódik a dolog miatt, és azt szeretné, hogy Rihanna mihamarabb jobban legyen – mondta a 19 éves énekes apja, Clinton Brown a People magazinnak. Eddig az eset egyik érintettje sem nyilatkozott a múlt hétvégén történtek miatt, és azóta egyikük sem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Rihanna a hírek szerint annyira megsérült a veszekedés közben, hogy azóta is kórházban fekszik. Az énekesnőnek több fellépést le kellett mondania, köztük két ázsiai koncertet is. A két popsztár közül egyik sem vett részt a múlt vasárnap megrendezett Grammy-gálán, ahol több kategóriában is jelölték őket.

Brown és Rihanna állítólag egy harmadik személy miatt kapott össze, miközben közös autóban ülve utaztak. Az indulatok olyan hevesek voltak, hogy Brown megverte a lányt. Az énekes apja szerint a fiúnak időre van szüksége, hogy összeszedje magát, átgondolja a történteket, és tanuljon a hibájából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top