Sztárok

Steiner Kristóf szőke bombázókkal tölti az idejét

A műsorvezető a tévéképernyő helyett átnyergelt a mozira: áprilisban bemutatják első filmjét, amelynek ő a társ-forgatókönyvírója.

Steiner Kristóf most rengeteget dolgozik, hiszen már vágják a filmet, ami azt jelenti, hogy szinte minden idejét a vágószobában kell töltenie. A készülő film címe Álom.net, és pomponlányokról szól. Ezek a csajok általában köztudottan szőkék és nagyon csinosak, és ez Kristófék filmjében sem lesz másként. A műsorvezető-forgatókönyvíró bevallotta, hogy nem magasröptű mondanivalójú filmet készítettek, az elsődleges cél a szórakoztatás.

Fiatalokról szól fiataloknak, szerelemről, sportról, azon belül pedig a pomponlányokról. Tehát a film nem akar többnek látszani, mint ami, és ezt Steiner Kristóf is fontosnak tartja hangsúlyozni. A műsorvezető nemcsak a forgatókönyvírásban vett részt, hanem a filmvásznon is feltűnik majd egy apróbb szerepben. A producereknek pedig olyan színészeket sikerült megnyerniük, mint Rékasi Károly, Reviczky Gábor vagy Forgács Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top