Sztárok

Tom Cruise legnagyobb szerelme férfi volt!

Végre lehull a fátyol Tom Cruise gondosan felépített image-éről. Egy most megjelent könyvben egészen meglepő dolgok derülnek ki a hollywoodi szívtipró családapáról.

Már eddig is lehetett sejteni, hogy Tom Cruise kapcsolatai kizárólag a külvilág felé ragyognak, és előre megtervezett üzlet része volt Nicole Kidman, Penélope Cruz és Katie Holmes „szerelme” is. A feltörekvő színésznőknek remekül jött a hírnév, de a fotók tanúskodtak arról, hogy nem felhőtlen a boldogságuk. Komoly pénzekkel vásárolta meg a színész a hölgyek hallgatását, akik önként kísérgették a rendezvényekre, de éjszaka külön lakosztályban tértek nyugovóra.

A könyvben olvasható, hogy Tom őrülten beleszeretett a világhírű énekesbe, Rob Thomasba, aki az érzéseit nem viszonozta, ám szexre bármikor kapható volt. A nős zenész nem csinált titkot a biszexualitásából, ám azt ő sem szerette volna, ha kiderül az afférja a színésszel. Rob felesége is kapott egy szép összeget, amikor rájött, hogy házasságukban ki a harmadik személy. Hallgatott, ám a titkok egyszer kiderülnek.

 

A színész udvartartása már biztosan dolgozik a következő kamu szenzáción: talán egy újabb bébi, aki gyanúsan nem hasonlít az apukájára, vagy valami egészen elképesztő hír kerül majd a lapokba, hogy „tompítsa” a botrányt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top