Sztárok

Pucérra vetkőzött a magyar énekesnő!

Furcsa helyzetbe került egy németországi fellépésén hazánk leghosszabb hajú sztárja, Noa Rock, a Lovegun zenekar énekesnője. A fürtjeitől nem, de a ruháitól örömmel megvált.

A Lovegun zenekar szókimondó énekesnője furcsa helyzetbe került a zenekar németországi turnéján. Egy gazdag német férfi a koncert után tízezer eurót kínált Noa hajáért, ha levágja és nekiadja. A férfi aki bevallotta, hogy haj- és rockzene-fanatikus, órákig árnyékként követte az énekesnőt. A zenekar hazatérte után is e-mailekkel bombázta Noát. Hiába a kérlelés, az énekesnő közölte, hogy nem válik meg egy méternél is hosszabb fürtjeitől, mert a haja nélkül meztelennek érezné magát.

Hogy mi mindenre lehet jó, ha valakinek ilyen hosszú haja van? Ha nincs kéznél ruha, akkor is el tudja takarni az intim testrészeit. Noát a hírek szerint már egy férfimagazin is kerülgeti, mert szeretnék megörökíteni a szexis lány bájait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top