Sztárok

Meryl cseppet sem szomorkodik

Tizenöt Oscar-jelölésével abszolút rekorder, és így bátran nevezhető a világ legjobb színésznőjének Meryl Streep, aki cseppet sem csalódott, amiért eddig mindössze két szobrot vihetett haza.

Meryl Streep egy amerikai magazinban bevallotta: végtelenül boldog, amiért már tizenötször jelen lehetett az akadémia díjkiosztóján, és annak is örül, ha fiatal tehetségek kapják meg a díjat helyette.

– Valóban, van ebben valami csodaszerű – mondta a színésznő. – Minden évben az első sorokból nézhetem a műsort, és drukkolhatok a kollégáimért. Bevallom, már nem izgulok amiatt, hogy a végén kapok-e díjat, vagy sem, de nagyon élvezem ezeket az estéket. Végtelen megtiszteltetés volt számomra, hogy idén Sophia Loren méltatott a színpadon, és odáig voltam Hugh Jackman produkcióitól is.

A színésznő már most beírhatja a naptárába a jövő évi gála időpontját, hiszen szinte biztosra vehető, hogy a tizenhatodik jelölést is megkapja a Julie & Julia című filmben nyújtott alakításáért. A fergetegesnek ígérkező komédiában Amy Adams oldalán láthatjuk majd. A hazai bemutató 2009 novemberére várható.

Meryl Streep és Sophia Loren
Meryl Streep és Sophia Loren

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top