Sztárok

Mary Zsuzsi műfogsorral is kelendő

Mary Zsuzsinak nincs semmi rejtegetnivalója. Ő még a műfogsoráról is nyíltan beszél, sőt a tévében is reklámozza azt, ha megfizetik. Mint bevallotta, fiatal kedvesét cseppet sem zavarja ez a kis szépséghibája.

Mary Zsuzsi nagyon gátlásosnak vallja magát, ha a testéről és a műfogsoráról van szó, de jelenlegi párja előtt cseppet sincs zavarban. – Hatszor voltam nyolcvanöt kiló a terhességeim során, és nem voltam plasztikai sebésznél, talán majd egyszer annak is eljön az ideje. Persze hogy tele voltam görcsökkel, amikor Tomit megismertem – fejtegette Mary Zsuzsi egy magazinban, majd felvázolta, ifjú partnere feltétel nélküli szeretete feloldotta a gátlásait. A nála negyven évvel fiatal srácot egyébként Zsuzsi műfogsora sem zavarja. – Mindenki tudja a reklámokból, hogy műfogsorom van. Azt viszont soha nem mondtam el, hogy azért van rá szükség, mert két súlyos autóbalesetem is volt, azok során vesztettem el a fogaimat. Emiatt úgy éreztem, hogy már soha nem lesz olyan férfi az életemben, aki nőként tekintene rám. Tomi mindent tudott, minden látott, mire megismerkedtünk, és így szeretett belém, így vállalta fel a kapcsolatunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top