Sztárok

Tóth Vera megmentette Mátyás életét

Igazi "szerelem első látásra" Tóth Vera és Mátyás találkozása. Az énekesnő egy rendezvényen látta meg a szomorú sorsú bokszert, és azonnal örökbe fogadta.

– Mikor megláttam, csont és bőr volt – mesélte Vera. – A Noé Állatotthon Alapítvány rendezvényén vettem részt, ami arról szólt, hogy kutyáknak kerestünk gazdikat. Ültem a fűben, és hirtelen rám ugrott Matyi. Olyan tekintettel nézett rám, hogy egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, és nem sokkal később hazavittem. Kezeli az állatorvos, mert az alultápláltság miatt ízületi problámi vannak, sántít, nehezen megy neki a járás is. Szerencsére a a szüleim is nagyon megszerették, így ha Tapolcára megyek, akkor viszem magammal.

Vera egyik barátnője, a szintén énekesnő Farkas Zsófi is egy bokszert fogadott örökbe elhunyt kutyája után, és a két eb már össze is barátkozott. Alig várják, hogy tavasz legyen, és nagy kirándulásokat tegyenek négyesben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top