Sztárok

Erdélyi Mónika a képernyőn vall

Az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában ma este négy ismert hölgy vall a válásáról. Ada, Szily Nóra, Szűcs Judith és Erdélyi Mónika őszintén felfedik érzéseiket és fájdalmaikat.

A műsorvezető csonka családban nőtt fel, csakis édesanyjára támaszkodhatott. Talán éppen emiatt még kislány korában megfogadta, hogy márpedig ő boldog családban neveli fel a gyermekeit. Első házassága mégis fiatalon megromlott. – Nem gondoltam, hogy tönkre is mehet egy kapcsolat. Pláne az enyém. Eltartott két évig, míg magamhoz tértem. Gyesen voltam, nem volt állásom, nem volt fizetésem, viszont volt egy másfél éves kisgyermekem. Csak anyukám volt – meséli Mónika az első válása történetét, majd visszafogottan ecseteli Mukli Gyulával történt szakítását is.

 

Öt évvel ezelőtt megismerkedett a Four Fathers énekesével a Mónika-show forgatásán. Szerelem volt első látásra, és egyévnyi sírással teli próbálkozás után Mónika végre teherbe esett. Olívia lányuk születésekor mindketten kivirultak, ám később problémák tömkelegét görgették magukkal. Sokan azt mondják, hogy a gyerekek miatt együtt kell maradni – folytatja Mónika. – Ez nem jó. Én nem vagyok a padlón, így volt jó. Csak azt kívánom, élje boldogan az életét, én is ezt teszem.

 

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top