Sztárok

Rihanna visszafogadta erőszakos barátját

Hiába hagyta helyben Rihannát erőszakos barátja, Chris Brown, az énekesnő állítólag visszafogadta a fiatal énekest. Ha ezek után baja esik, csak magára vessen!

Rihanna arcán a sebek, amelyeket alig három héttel ezelőtt a barátja okozott, már-már begyógyultak. Úgy tűnik, a 21 éves énekesnő lelki sérülései sem olyan jelentősek, hogy örökre kitörölje az emlékezetéből Chris Brownt.

Az énekesnő és a hirtelen haragú fiatalember hétvégén találkoztak P. Diddy villájában, ahol Rihanna állítólag megbocsátott a férfinak. A People magazinnak a pár egyik barátja azt mondta, hogy Rihanna és Chris újra együtt vannak, és nagyon szeretik egymást.

Chris állítólag nagyon megbánta, amit tett, és sokat gondolkozik a történteken. Másrészről viszont boldog, hogy újra azzal a lánnyal lehet, akit szeret. A fiatalember az eset után azt nyilatkozta, hogy egy lelkész és a családja segítségével azon dolgozik, hogy jobb ember váljon belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top