Sztárok

Afrikában lábadozik George Michael

Egészen Észak-Afrikáig futott az egykor jobb napokat is látott popsztár, George Michael. Az énekes a meleg levegőn próbál (újra) leszokni a drogokról és az alkoholról.

Az énekes Afrikában talált magának menedéket, miután megunta, hogy zaklatják a fotósok. A forró kontinensen valóban nincs sok problémája a sajtóval, de amúgy sem ismeri már fel szinte senki az egykor szívtipró sztárt. George Michael és kedvese úgy gondolja, hogy távol a barátoktól és a civilizációtól talán sikerül új életet kezdeniük, és végleg megszabadulhatnak a gyilkos szerektől.

A hírek szerint egyetlen ember tudja George új telefonszámát, ő pedig nem más, mint a Spice Girls anorexiás csillaga, Geri Halliwell. A brit csalogány már meg is látogatta barátját az afrikai hotelben, ahol  teljes kiszolgálásban részesül a lezüllött zenész. Természetesen a luxusról ott sem tudott lemondani George Michael, hiszen a hotelben egy méregdrága lakosztályt bérel, sőt a mellettük levő két szobára is igényt tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top