Sztárok

Britney-t lecserélték!

A Londonba látogató turisták számára meglepetés lehet, hogy kidobták Madame Tussaud Panoptikumából Britney Spears viaszszobrát, és a helyére újat állítottak.
Az
Az „ál-Britney”

A londoni Madame Tussaud Panoptikum vezetői úgy döntöttek, hogy leviszik a pincébe az eredeti Britney Spears-szobrot, és helyére egy újat tesznek. Eddig az énekesnő alig valamit takaró ruhácskában volt látható, amint egy rúdon táncol, ám az új alkotás jóval visszafogottabbra sikerült. Britney nem jelent meg személyesen az avatáson, mert jelenleg is Amerikában turnézik, de ő is biztosan elégedettebb lesz az új hasonmásával, aki egy díjat szorongat a kezében, és bájosan mosolyog. Ezúttal a ruhája sem lett megbotránkoztató.

A londoni panoptikumba évtizedek óta özönlik a tömeg. Órákig kell sorban állniuk a látogatóknak, hogy láthassák kedvenceik élethű mását. A kiállítás jelenlegi kedvencei: II. Erzsébet, Lady Diana, Brad Pitt és Angelina Jolie, illetve David Beckham.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top