Sztárok

Anikót használja a káromkodó rapper

Tökéletes reklámfogás volt a Mr. Busta nevű, eddig teljesen ismeretlen rapper részéről, hogy bevette a munkába Molnár Anikót is.

– Majka foglalkozzon a műsorvezetéssel, mert ahhoz ért – mondta nagyképűen a képernyőn Busta úr, oldalán a pomázi „Nagy Ő”-vel, aki a legutóbbi videoklipjében is szerepel. Önbizalomból tehát van bőven a mocskos szájú dumagép tarsolyában, de marketingből jelesre vizsgázott. A napilapok sorra cikkeztek arról, hogy Anikó új párra lelt, pedig kizárólag arról van szó, hogy Mr. Busta eget verő tehetsége mellé szükség volt egy ismert arcra, aki bevezeti a média világába is. Miután Anikó a képernyőn bevallotta, hogy nem férfiként tekint az esztergomi fiatalemberre, a lufi már ki is pukkant. Eddig volt érdekes a furcsa páros, eztán valóban produkálni kellene valamit. Talán a következő kliphez egy újabb celebhölgyet kellene majd használnia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top