Sztárok

Katus Attila büszke lehet a barátnőjére

Katus Attila kedvese, Ottília színésznői babérokra tör. A csinos szőkeség szerepet kapott egy új magyar filmben.

Lerch Ottília soha nem készült színésznőnek, mégis beválogatták az Álom.net című filmbe. – Egy tanácsadó cégnél dolgozom, emellett pedig jogi egyetemre járok, ügyvédnek tanulok – árulta el Oti. – A válogatásra csak kalandvágyból mentem el. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen érzés egy játékfilmben szerepelni, illetve belebújni egy személyiségemtől nagyon távol álló figura bőrébe. Igaz, a gonosz szerepét osztotta rám a rendező, mégis nagyon élveztem az egész forgatást és a kihívást. Attila sajnos annyira elfoglalt volt abban az időben, hogy nem tudott eljönni a forgatásokra, de már alig várja, hogy megnézze a kész filmet.

A szerelmespár természetesen együtt érkezik majd a díszbemutatóra. S bár legszívesebben mindenhová együtt mennének, ez a hétköznapokban nehezen összeegyeztethető. – Inkább hétvégén tervezünk közös programokat, a többi napon csak este találkozunk. Ilyenkor általában főzök valami finomságot Attilának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top