Sztárok

Obama és Brad Pitt rokonok!

Brad Pitt eddig pályafutása során megannyi szerepet eljátszhatott már, de elnök még sohasem volt. Talán mostantól kevésbé búslakodik emiatt, mivel kiderült, hogy rokoni szálak fűzik Barack Obamához!

Meglepő titok derült ki az Egyesült Államok legújabb elnökéről: Barack Obama és az Oscar-díjra jelölt színész, Brad Pitt rokonok! Kilenced-unokatestvérek. A közös ős egy Edwin Hickman nevű seriff, aki 1769-ben halt meg Virginia államban. Fiatalabb fiától egyenes vonal vezet Obama fehér édesanyjáig, a seriff idősebb fiától pedig a Pitt családig. Az elnök és a szupersztár nem hasonlítanak egymásra különösebben, kivéve lefegyverző mosolyukat. Hiába, a gének ellen nincs mit tenni. Az elnök távoli rokonát legközelebb a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmben láthatjuk. A második világháború idején játszódó történetben Brad kommandósokat vezet, akik németeket gyilkolnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top