Sztárok

Visszatérésre készülnek a Jóbarátok!

Egyre gyakrabban találkoznak a Jóbarátok sorozat hajdani szereplői. Pletykák szerint mozifilm készül a hat haver kalandjaiból, de ezt egyelőre senki sem jelentette be hivatalosan.

Lisa Kudrow és Courteney Cox Arquette a minap egy partin ugrottak egymás nyakába, majd órákon át beszélgettek. A Jóbarátok tíz éven keresztül volt a világ egyik legnépszerűbb sorozata, majd a szereplők fellázadtak, és a mozifilmek felé orientálódtak. A hat színész közül egy sem aratott átütő sikert a vásznon, ezért öt évvel a befejező epizód után most a folytatáson gondolkodnak. A hírek szerint mindannyian benne lennének egy egész estés moziepizódban, de a hajdani producerek Matthew Perry miatt egyelőre tologatják a forgatás kezdetének időpontját. Chandler egykori megformálója még mindig alkoholproblémákkal küzd.

Matt LeBlanc és Jennifer Aniston állítólag még pénzzel is beszállna a produkcióba, csak azért, hogy újra együtt játszhassanak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top