Sztárok

Vágó senkit nem tesz többé milliomossá!

Közel tíz év után elválnak Vágó István és az RTL Klub útjai. A kvízmester és a piacvezető kereskedelmi csatorna barátságban köszönnek el egymástól.

A hírek szerint a TV2-vel is tárgyal a kvízmester, így talán felbukkanhat még a képernyőn. Ha mégsem kap többé munkát egyetlen csatornánál sem, akkor sincs oka panaszra, hiszen így is jóval tovább maradhatott a média világában, mint sok kollégája, ráadásul még több ideje lesz kételkedni a megmagyarázhatatlan dolgokban…

 

Olyan műsorok fűződnek Vágó István nevéhez, mint a  a Legyen Ön is milliomos!, Az ország tesztje, a Nekünk 80 és a Pókerarc.
– Az együttműködés folytatásán dolgoztunk Istvánnal, a neki tett ajánlatainkat azonban nem találta megfelelőnek, mert másként képzelte el a jövőt. Sajnálattal, de tudomásul vettük döntését. Az elmúlt hosszú években mindig korrekt viszonyunk volt Istvánnal, ehhez pedig nem lett volna méltó, ha olyan kompromisszumra kényszerítjük, ami miatt nem érezte volna jól magát. Ha Istvánnak vannak további televíziós tervei, azokhoz az RTL Klub nevében sok sikert kívánok – mondta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.
– Fájó szívvel, de barátsággal köszönök el az RTL Klubtól. Hálával tartozom az elmúlt évekért, és azért a profizmusért, amelynek komoly szerepe volt műsoraim sikerében. Jó volt ehhez a csapathoz tartozni, most mégis inkább a távozást választottam. Vannak még televíziós terveim, de őszig még nem szeretnék kamerák elé állni. Ugyan megszoktam a szabadságot, most új kötöttségekre vágyom. Állok az új feladatok elé – mondta Vágó István.

 

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top