Sztárok

Julia Roberts röhögőgörcsöt kapott szex közben

Julia Roberts új filmjének forgatásán röhögőgörcsöt kapott az ágyjelenet közben. Az Oscar-díjas színésznő alig tudta abbahagyni a nevetést.

Julia Roberts röhögő görcsöt kapott szex közbenJulia Roberts és Clive Owen közös filmjét hamarosan a mozik is vetítik. A Kettős játék forgatásán a két színész között nagyon jó viszony alakult ki, folyamatosan ugratták egymást, aminek a rendező nem mindig örült. Akkor aztán végképp nem, amikor a színésznő a szexjelenet forgatása közben nem tudta abbahagyni a nevetést.

– Az egész szörnyű volt, és zavarban voltunk, úgyhogy csak nevettünk. A rendező, Tony Gilroy nemegyszer ránk kiáltott, hogy csókoljuk már végre úgy egymást, hogy közben nem nevetünk. Egyszerűen képtelenek voltunk teljesíteni a kérését, emiatt persze megint ránk kellett szólnia.

A színésznő azt is hozzátette, hogy azért okozott neki hatalmas örömet Owennel együtt dolgozni, mert képes volt a kezdeti feszültséget rekeszizmokat megmozgató hülyéskedéssé változtatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top