Sztárok

Gregor Bernadett pénzért ismét levetkőzne

A népszerű színésznő kétségbeesett, amikor megtudta, hogy kiírták a Jóban Rosszban című sorozatból. Gregor Bernadett akár újra levetkőzne, vagy pincérnőként is dolgozna, hogy kiadásait fedezze.

Gregor Bernadett pénzért újra levetkőzneA színésznő a Bors Online-nak elmondta, hogy színházi fellépései nem fedezik a kiadásait, ezért nem mondana nemet valamelyik férfimagazin felkérésére, de attól sem riadna vissza, ha pincérnőként kellene megkeresnie a betevőre valót.

Bernadett elárulta, hogy eddig sem élt nagy lábon, mert az édesapjától, Gregor József operaénekestől mást tanult. Most viszont esélye sincs arra, hogy félre tudjon tenni, és a megélhetés miatt mellékállást is vállalna. Mivel van olyan kolléganője, aki a felszolgálásból él meg, ő sem vetné meg az efféle munkát.

Természetesen a legjobban akkor örülne, ha olyan lehetőséget kapna, amely a hivatásához köti. Szívesen lenne egy kozmetikai cég reklámarca, vagy szerepelne egy másik sorozatban.

(Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top