Sztárok

Eva Longoria megkaparintotta régi fotóit

Egészen érdekes dologra bukkant az interneten Eva Longoria. Valaki az ő gimnazista kori fotóit árulta, ám a színésznő mindenkit megelőzve megvásárolta a ritka felvételeket.

Eva Longoria megkaparintotta régi fotóitA Született feleségek sztárja már nem is emlékezett arra a fotósorozatra, mely a gimnázium udvarán készült róla. A képeken vidáman pózol a már akkor is csinos latin lány. Eva minden követ megmozgatott, hogy az övé legyen a néhány ominózus fénykép, s ezért nem volt rest a zsebébe nyúlni. Az internetes árverésen végül sikerült megkaparintania a kincset. Később kiderült, hogy az egyik osztálytársa készítette róla a felvételeket, aki aztán meg is feledkezett ezekről. Egy dobozban tárolta a többi gimnáziumi kacattal együtt, s mikor eladta a házát, az új lakó bukkant rá, majd tette fel a netre.

Az eladó biztosan meglepődött, mikor Eva egy éjszakai tévéműsorban elmesélte az esetet. A képekért ugyanis nem ő, hanem az egyik barátnője ment el, így fogalma sem volt arról, hogy maga a színésznő licitált a fotókra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top