Sztárok

Majka az életével játszik

A rappert figyelmeztették orvosai, hogy végeztesse el a szívműtétet, mert ha nem operálják meg, másfél éven belül meghalhat.

Majka az életével játszikMajka gyerekkora óta szívproblémákkal küzd, de egyre gyakoribb rosszullétei ellenére sem akar befeküdni a kórházba. Az orvosai szerint másfél éve lehet hátra, ha nem műtteti meg magát – írja a Bors Online.

Az örökmozgó műsorvezető-rapper munkamániája és rohamtempójú életvitele mellett cseppet sem kíméli magát. Tavaly szeptemberben már olyan rossz állapotba került, hogy összeesése után a rohammentősök perceken keresztül küzdöttek érte. Majka elmondta, hogy orvosai szerint másfél éven belül meg kell műttetnie magát, de jobb lenne már most múlt időben beszélni az operációról. Ha nem így tesz, szívritmuszavarai végzetes kimenetelű rosszullétet okozhatnak.

Majka egyébként bevallotta, halálfélelemmel küzd, amikor rátörnek a mellkasszorítással és zsibbadással járó rosszullétek. Már nem halogathatja sokáig a dolgot, és hamarosan be kell feküdnie a kórházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top