Sztárok

Végre! Erős Antónia babát vár!

Erős Antónia köszöni, jól van, és megerősítette: a hír igaz. Kisbabáját nyárra várja.

Végre! Erős Antónia babát vár! A híradós nagyon régóta szeretne kisbabát, ezért csak akkor merte elhinni, hogy tényleg terhes, amikor az orvosa is megerősítette: áldott állapotban van. Antónia egyelőre semmiféle terhességgel járó tünetet nem vett észre magán, csupán kicsit fáradékonyabb, mint szokott.

Antónia elmondta, hogy a rendszeres sportnak köszönhetően elég energikus szokott lenni, most azonban nem érzi úgy, hogy bírná a komolyabb terhelést. Ehelyett inkább környű gyakorlatokkal tartja karban magát. Emellett pedig óránként méri a vércukorszintjét, hiszen a cukorbeteg műsorvezetőnek nagyon oda kell figyelnie az egészségére.

A műsorvezető kollégái is nagyon örültek, az egyik szerkesztő például ugrált örömében, amikor megtudta a hírt. Antónia nagyon szerencsés, hiszen addig dolgozik, amíg szeretne, és utána addig maradhat otthon a babával, amíg úgy gondolja, hogy szükséges.

Forrás: RTL Klub
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top