Sztárok

Meglepő külsővel hódít a vörös műsorvezetőnő!

Orosz Barbara, a Cool TV műsorvezetője színésznőként is próbálgatja a szárnyait. A nézőket igencsak megosztó vörös démon ezúttal nem szexi fehérneműkben, hanem szakadt rongyokban látható.

Egy fekete, piszkos, elnyúlt sapkában, zsákszerű ruhában, szakadt harisnyában és egy pár kopott, lyukas talpú cipőben kuporog a színpad sarkában, amikor a képzeletbeli függöny felgördül. Orosz Barbara ugyanis a Razzia című darabban új oldaláról mutatkozik be a nézőknek. A színészek a közönség között ülnek, így a kamarateremben előadott darabban a nézők is szereplőnek érezhetik magukat.

Meglepő külsővel hódít a vörös műsorvezetőnő!

 

Barbara egy elrabolt és megkínzott szépségkirálynőt alakít, aki az első felvonásban nem beszél, nem tudják szóra bírni, még a vallatótiszt kérdéseire sem felel. A második felvonásban azonban pisztollyal a kezében hadakozik s angolul kiabál a megfélemlített, megzavarodott elméjű lány. Elrablói ugyanis hosszú időn keresztül használták saját kényük-kedvük szerint a magyar szépségkirálynőt, így retteg minden emberi közeledéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top