Sztárok

Tilláék túllőttek a célon!

Egyre messzebb mennek a TV2 Mr. és Mrs. című műsorának szerkesztői. A múlt héten még csak a hálószobatitkokat firtatta Claudia és Tilla, tegnap azonban már az állatvédőknél is kicsaphatták a biztosítékot.

Tilláék túllőttek a célon!Az ismert emberek vetélkedőjében a legkülönbözőbb próbatételeket kell kiállniuk a szereplőknek. A népszerű címlaplány, Dundika például egy régi fóbiájával szembesült, mikor egy pontyokkal teli kádban kellett elmerülnie. A modell túlélte a próbát, ám akadt olyan hal, amely már csak a víz felszínén lebegve, az oldalára fordulva szerepelhetett a műsorban. Till Attila is bizonyította, hogy milyen remek humorérzékkel rendelkezik, mikor így szólt a halakhoz: „Egy undorító, nagy testű állat beszállt közétek.” Dundika nem csapta nyakon a szellemes műsorvezetőt, csak mosolyogva didergett a hideg vízben.

A TV2 Béres Alexandrával is bakot lőtt. A műsorban a fitneszkirálynő levágatta a haját, és az új frizurának nagy meglepetést kellett volna okoznia. Talán be is jött volna a geg, ha Alexandra néhány nappal az adás előtt nem szerepelt volna már egy másik csatornán rövid hajjal…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top