Sztárok

Visszatér a két műsorvezető!

A Danubius Rádió két kedvelt műsorvezetője, Vágó Piros és Garami Gábor visszaül a mikrofon mögé. Piros szülési szabadságon volt, Gábor pedig utazásai miatt hanyagolta eddig a hallgatókat.

Visszatér a két műsorvezető!

– Hiányzott már a munka, és bár a legcsodálatasabb dolog a kisbabánkkal tölteni a hétköznapokat, úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy újra felvegyem a kapcsolatot a külvilággal és a hallgatókkal – árulta el Piros.  – Zalán egyébként nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy remekül meglesz az apukájával, amíg én a mikrofon mögött igyekszem szórakoztatni a hallgatókat.

A nagy világjáró hírében álló Garami Gábor egy évig püfölte a dobokat a tengerentúlon, majd megjárta Ázsiát, Londont és Németországot. Most azonban visszatért hőn szeretetett hallgatóihoz.

– Jó volt kint, de nagyon jó érzés visszajönni – mondta Garami. – Sokszor álmodtam azt, amíg külföldön voltam, hogy ülök a stúdióban, és rádiózok. Hiányoztak a hallgatók, a kollégák, és persze a zene és a zenakarom is.

Vágó Piros szombaton és vasárnap is 6.00–12.00 óráig, míg Garami Gábor szombaton 12.00–18.00, vasárnap pedig 14.00–20.00 óráig szórakoztatja a hallgatókat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top