Sztárok

Lilu nem titkolózik

A várandós műsorvezető bevallotta, hogy nagyon szeretne olyan szülővé válni, mint amilyen az ő papája és mamája.

fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A Reggeli műsorvezetője a családjáról és a szerelmeiről mesélt Szily Nórának a Reflektor Tv Őszintén című műsorában. Lilut olyan különleges viszony fűzi a szüleihez, hogy szinte lázadnia sem kellett soha.

– Amikor tizennégy évesen hazaállítottam egy 190 centis vízilabdázóval, akinek volt egy ekkora fülbevalója, egy ekkora háta meg hosszú szőke haja, akkor az apukám meg az anyukám végtelen szeretettel fogadta; azt mondták: „Gyertek, érezzétek magatokat otthon.” Mi ellen lázadtam volna? Ha olyat csináltam az életemben, amire nem vagyok büszke, azt is elmondtam nekik. És még soha nem tudtam tőlük olyat kérdezni, amire ne olyan választ adtak volna, amely segített megtalálni a kiutat. Nem tudom, hogy csinálták. És félek attól, hogy tudom-e majd így csinálni.

Lilu első kapcsolata tíz év után barátsággá szelídült. Öt éve ismerte meg az igazit, Árva László operatőrt egy külföldi munka kapcsán. Laci miatt még a szégyenlősségét is elfelejtette, és már a kézfogáskor tudta, hogy jobban meg kell ismernie.

– Egyszerűen úgy éreztem, hogy mágnesként vonz engem, és nagyon szeretnék a közelében lenni. Felültem a repülőre, kerestem egy olyan helyet, ahol nem ült senki, és a szégyenlősségemet, a gátlásaimat levetkőzve megkérdeztem tőle: „Nem akarsz mellém ülni?”


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top