Sztárok

Sztárváltó – Dukai Regina hanyagolja a pasikat

A heti rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Dukai Reginán a sor.

Sztárváltó – Dukai Regina hanyagolja a pasikatBár csaknem hat éve nem jelentkezett új lemezzel, az egykori ezüstlány neve mégis folyamatosan ott szerepel a hazai popzene ígéretes előadói között. Tehetsége előtt legutóbb a szakma is fejet hajtott, amikor jelölték a VIVA Comet díjra a legjobb női előadó kategóriában. Regina, aki nem titkoltan küzdő típusnak tartja magát, nagyon szeretné, ha elsőként érne célba a rangos zenei versenyen. Ahogy a mostani beszélgetésben elmondta, mindig maximális elvárásai vannak az élettel szemben, s csupán egy dologban nem akar mindenáron révbe érni: az éppen szingli modell ugyanis egyáltalán nem töri össze magát, hogy újra társra leljen.

– Egyike vagy az éneklő modelleknek, sokuktól eltérően azonban te tudsz énekelni. Nem bosszant, hogy sokan egybemosnak a tátogó próbálkozókkal?
– Sokáig meglehetősen zavart, de ma már tudom, hogy azonnal megváltozik a véleményük, amikor egy koncerten mindenféle zenei aláfestés nélkül dalra fakadok. Legutóbb egy kaszinóban léptem fel, és a közönség soraiban ült egy úr, aki halkan megjegyezte: „Na, ennek sem lesz túl sok hangja.” Aztán az első daltól kezdve ő tombolt a legjobban, végül az elsők között volt, aki odajött hozzám gratulálni, miután végeztem a produkciómmal.

– Ha ilyen pozitív élmények érnek, miért nem erőlteted jobban az énekesi pályát?
– Biztos vagyok benne, hogy eljön az ideje mindennek, ezért nem erőltetek semmit, és nem is könyörgök senkinek, hogy készítsen nekem lemezt. Mindenáron nem szeretném az előadó-művészi sikert. Tudom, hogy egyszer lesz egy olyan lemezem, amelyre büszke leszek.

– És mikorra várható, hogy előrukkolsz ezzel az új lemezanyaggal?  
– A következő korong még várat magára. Ha azonban egyszer megvalósul, biztosan változatos lesz, ugyanis minden zenei stílusban ki szeretném próbálni magam. Jelen pillanatban egyébként Papa Jóval dolgozom közösen egy R&B dalon, amelyet már most nagyon szeretek. Szeptemberben még klipet is forgatunk hozzá. Egy másik projektem, amelyet Hamvai P. G.-vel csináltunk, már elkészült, és hatalmas sikere van a klubokban.

– Harcba szállsz a VIVA Comet díjért a legjobb női előadó kategóriában. Tudom rólad, hogy nem szeretsz másodikként célba érni. Mi lesz, ha mégis alulmaradsz?
– Egészen biztos, hogy szomorú leszek! Nem legyőzni szeretném a lányokat, egyszerűen csak magamnak szeretnék bizonyítani. Tény, hogy maximalista vagyok, és rosszul viselem, ha nem sikerül elérnem azt, amit célul tűztem ki magam elé. Persze azért nem arról van szó, hogy nem tudok veszíteni. Mások sikerének is tudok azért örülni!

Sztárváltó – Dukai Regina hanyagolja a pasikat– Ha te döntenél a díjról, kinek ítélnéd oda a te kategóriádban?
– Tóth Gabit kifejezetten nagyra becsülöm, és nagyon tehetséges embernek tartom. Egyértelműen neki adnám a díjat.

– Régóta nagy barátnők vagytok Zimány Lindával. Sosem volt köztetek rivalizálás?
– Nagyon sokan próbálták már elérni, hogy legyen, de mi sosem hagytuk! Mindketten tudjuk, hogy nem szabad odafigyelnünk a sok rosszindulatú emberre. Nagyon remélem, hogy Linda örökre az életem része marad, mint ahogy a másik barátnőm, Debreczeni Zita is.

– Egy darabig rendszeresen naplót vezettél a honlapodon, február óta azonban megszakadtak a hosszabb bejegyzések. Mi az oka a szünetnek?
– Picit hanyagolom a naplóm írását, mert úgy érzem, most csak magamra kell figyelnem. Túlságosan kitárulkoztam az írásaimban, és emiatt hamar az újságírók célpontja lettem. Nem akarom, hogy ennyire belelássanak az életembe. Ugyanakkor sajnálom azokat, akik azért látogatják a honlapomat, mert őszintén kedvelnek, és minden hátsó szándék nélkül olvasgatták az írásaimat. Nekik azt ígérem, hogy egyszer majd mindent bepótolok!

– Úgy tudom, párkapcsolati téren is éppen szünetet tartasz. Keresed azért a nagy Őt, vagy inkább a sorsa bízod a jövődet?
– Egyáltalán nem keresgélek! Azt gondolom, hogy aminek jönnie kell, az úgyis jönni fog. Előbb vagy utóbb megtalálom a páromat!

– És mennyire bátrak veled a pasik? Nem tapasztalod azt, mint sok hozzád hasonló szépség, hogy nem mernek közelíteni feléd?
– Felém ne is közelítsenek! Nem vagyok az a diszkóban ismerkedő típus!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top