Sztárok

Lindsay Lohant hízókúrára fogták

Lindsay Lohan csak akkor szerepelhet új filmjében, ha gyorsan felszed magára néhány kilót.

Lindsay Lohant hízókúrára fogtákA The Other Side című film producerei bizonyára nem szeretik a csontsovány nőket. Közölték választott főszereplőjükkel, Lindsay Lohannel, hogy csak akkor forgathat velük, ha gyorsan magára szed néhány kilót. A 22 esztendős Lilo az utóbbi időben nagyon lefogyott, a pár éve életerős, vidám külsejű hölgy ma csupa csont és bőr.

A súlyváltozáshoz természetesen köze van a Samantha Ronsonnal való „se veled, se nélküled” kapcsolatának, a korábbi rendszeres ivászatnak és a rossz táplálkozási szokásoknak. A The Sun bulvárlap információi szerint a film producerei nem kérnek sokat:

– Azt szeretnék, ha Lindsay úgy nézne ki, mint egy normális, egészséges nő, nem mint egy csontváz. Azt tanácsolták neki, hogy nyugodjon meg, és egyen többet, mint szokott. Nem szeretnék azt a kockázatot vállalni, hogy Lindsay rosszul legyen, és kiszálljon a filmből – mondta egy bennfentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top