Sztárok

Labancz Lillával elindult a lavina

A szőke szépség egyszer csak azon kapta magát, hogy megfordult vele a világ. A fiatal színésznő augusztusban Pamela Andersonnal forgat.

Labancz Lillával állítása szerint 20 évig nem történt semmi, fél éve viszont fenekestül felfordult az élete. Az Álom.net fiatal, szőke bombázója egy magyar sikerfilm után nemcsak megtalálta a szerelmet Danny Blue személyében, de a karrierje is beindult. Hamarosan Pamela Andersonnal fog forgatni, akit meg is látogatott malibui otthonában.

Lilla a Reggeliben elmondta, hogy csak a reptéren tudta meg, kivel fog találkozni, és menten azt hitte, elájul. Elmesélte azt is, hogy Pamela, akit a találkozás után hiteles személynek tart, smink nélkül, strandruhában fogadta, közvetlen és kedves volt. Egyáltalán nem éreztette, hogy a világon a legtöbbet fotózott szőke kebelcsoda. Sőt, Lilla elmondta, hogy teljesen tisztában van vele, hol a helye, és mivel érte el a sikereit. Őszinte beszélgetésük során még néhány tanácsot is adott Lillának a férfiak megtartásával kapcsolatban. Hogy miket, azt a fiatal színésznő nem árulta el a műsorban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony_Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top