Sztárok

Brad Pitt megóvta gyerekeit a rossz arcú alakoktól

Hiába győzködték Brad Pittet a stábtagok, hogy vigye el gyermekeit a Becstelen brigantyk forgatására, a sztár távol tartotta a kicsiket a háborús film készítésének helyszínétől.

Brad Pitt megóvta gyerekeit a rosszarcú alakoktólA Becstelen brigantyk forgatása alatt a stáb folyamatosan győzködte a főszereplőt, Brad Pittet, hogy hozza el a gyerekeit. Brad azonban csak a legnagyobb fiút, a hétéves Maddoxot volt hajlandó magával vinni, a kisebbeket nem.

– Hiába könyörögtünk, hajthatatlan maradt – meséli az egyik brigantyt alakító Samm Levine. – De ez végül is érhető. Mégiscsak háborús filmről van szó, amiben egy csomó olyan rossz arcú alak mászkál fegyverrel, mint én. Brad helyében én is otthon hagytam volna a srácokat! Becsülöm benne, hogy ilyen felelősségteljes apa.

A Becstelen brigantyk története a németek által megszállt Franciaországban játszódik. A Brad Pitt vezette brigantyk németeket öldösnek bosszúból.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top