Sztárok

Janet Jackson elsőként nyilatkozott testvéréről

Janet Jackson volt az első a családból, aki először mondott hivatalos beszédet. Az énekesnő a BET Awardson emlékezett a testvérére.

Janet Jackson volt az este meglepetésvendége, az énekesnő három nappal fivére halála után jelent meg a rendezvényen. Az énekesnőt szűnni nem akaró vastaps köszöntötte, amikor a színpadra lépett. Janet röviden köszönetet mondott a rajongóknak:
„Az egész családom szeretett volna ma este eljönni, de túl nagy a fájdalmuk. Én vállaltam, hogy eljöjjek, és a színpadra lépjek. Számotokra Michael ikon, számunkra családtag, és örökre a szívünkben él tovább. A családom nevében szeretném megköszönni a szereteteteket és a támogatásotokat. Nagyon hiányzik nekünk.”

Janet Jackson elsőként nyilatkozott testvéréről

Janethez hasonlóan édesapjuk, Joe Jackson is a helyszínen volt, és meglepően nyilatkozott a CNN egyik riporterének, aki azt kérdezte, hogy érzi magát. „Remekül! – válaszolta, majd mintha emlékeztette volna magát a tragédiára, hozzátette: – Ez nagyon nehéz időszak számunkra, végül is a világ legnagyobb szupersztárját veszítettük el.” A férfi, kihasználva a figyelmet, gyorsan beszélni kezdett új lemezkiadójáról és ötleteiről is. Ehhez képest az est fellépői is több részvétet mutattak. A szervezők teljesen átszervezték a programot, és a sztárok az eredetileg tervezett dalok helyett Michael Jackson-slágereket adtak elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top