Sztárok

Eddie Murphyt még mindig futtatják

A színész neve a fiatalabbak számára már nem sokat mond. Eddie Murphy mostanság nem remekel a filmjeivel. A stúdiók azonban látnak még benne fantáziát.

Eddie Murphyt még mindig futtatjákEddie Murphyről mostanában keveset hallani. Csupán magánéletének változásairól cikkez a bulvársajtó, karrierjében viszont nem sok jelentős változás történt az utóbbi időben – egy-egy villanást leszámítva. A hollywoodi stúdiók viszont elkötelezett hívei a színésznek.

– Utolérhetetlen zseni, ha a megfelelő filmben a megfelelő rendező dirigálja – mondja Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation főnöke, Hollywood tíz legbefolyásosabb moguljának egyike, aki egyébként a sztár közeli barátja. – Austin Powerstől kölcsönözve: Eddie-nek nem veszett el a monyója, csak elő kell csalogatni.

Murphy jelenleg 20 millió dollárt kér filmenként, és meg is kapja, mert a stúdiók még így is kevesebbet kockáztatnak, mintha kevésbé ismert színészekkel próbálnának nagyot kaszálni. A sztár legközelebb az A Thousand Words című vígjátékban lesz látható. Pergő nyelvű ügynököt alakít, aki egy karmikus fordulat miatt már csak ezer szót mondhat ki életében.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top