Sztárok

Rubint Réka kezelésbe vette Sarka Katát

Az egykori modell nem engedte meg magának, hogy a szülés után közel 30 kilogramm felesleg maradjon rajta. Egyenesen Rubint Rékától kért segítséget, aki szíves örömest vállalta a felkérést.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kata a Reflektor Tv-nek elárulta, hogy a szülés utáni súlyfölöslegének nagy részét Réka és Norbi diétájának köszönhetően adta le. Ezek után viszont csak a mozgás segít azon, hogy visszanyerje álomalakját.

Réka könyörtelen kiképzőtisztként vette kezelésbe Katát. Nem csoda, hiszen ha valaki, hát ő aztán tudja, milyen két babát kihordani úgy, hogy egy deka fölösleg se csússzon fel rá.
– Olyan 6-8 hét alatt jól látható eredményt lehet elérni. Még két és fél hónap, és Kata olyan formában lesz, mint amilyenben a teherbe esése előtt sem volt – mondta a fitneszlady.

Hajdú Péternek természetesen így is, úgy is vonzó a felesége.
– Még amikor 80 kilóval elmentem szülni, akkor is azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, de támogat mindenben. Sőt, ő is elkezdte a fogyókúrát azzal a módszerrel, amellyel én lefogytam ennyit – nyilatkozta Sarka Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top