Sztárok

Veszélyben Gwyneth Paltrow házassága

Az új év első hónapjaiban rengeteg munka vár Gwyneth Paltrow-ra és férjére, Chris Martinra. Egyesek szerint erre rámehet az amúgy sem túl biztos kapcsolatuk.

Veszélyben Gwyneth Paltrow házasságaKemény hónapok várnak Gwyneth Paltrow-ra és Chris Martinra az új év első felében. Mindketten azt tervezik, hogy belevetik magukat a munkába, ráadásul nem is lesznek egymás közelében. Ez nem erősíti meg az amúgy is gyenge lábakon álló kapcsolatukat. Nemrég ugyanis még arról pletykáltak, hogy a Coldplay énekese túl sok figyelmet fordít Kate Bosworth színésznőre.

Gwyneth ezzel egy időben Robert Downey Jr. oldalán népszerűsítette a Vasember 2. című filmet. A színésznő ezután sem pihen: két filmet is bevállalt az év elejére, ezért nem lesz sok ideje a családjára. Egy ismerősük szerint a 37 éves színésznő szeretne ismét a filmezésre koncentrálni, ami nem csoda. A színésznő az elmúlt éveket elsősorban a gyerekeinek szentelte.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top