Sztárok

Új férfiak Novodomszky Éva oldalán

Az MTV délutáni magazinját, a Teadélutánt hárman vezetik ezután, Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Rózsa Péter heti váltásban jelentkezik az M1-en.

Fotó: Zih Zsolt
Fotó: Zih Zsolt

Új arcokkal, új címmel, új időpontban folytatódik a Magyar Televízió naponta jelentkező műsora, a Teadélután.
„Kedvelem ezt a műfajt, szívesen beszélgetek ismert, kedves emberekkel” – jegyezte meg Gundel Takács Gábor.

„Gáborral már volt egy-két közös élő adásunk, ezek jó hangulatban teltek. A Teadélután neki való feladat. Péterrel még nem dolgoztam együtt, de ő is tapasztalt tévés, aki bármilyen beszélgetésben el tud merülni – mondta Novodomszky Éva. – Amikor mi hárman találkozunk, jókat nevetünk. Remélem, lesz olyan alkalom, amikor közösen vagy akár párban is szerepelhetünk együtt a képernyőn.”

„Érdekesnek ígérkezik a feladat, hiszen mindennap változatos eseményekről készíthetek interjúkat a közélet meghatározó alanyaival” – tette hozzá Rózsa Péter, akit számos kulturális adásban láthattak már az MTV nézői.

A produkció a már megszokott formában, kellemes hangulatban, friss információkkal kínál színvonalas kikapcsolódást délutánonként 16.45-kor az M1-en. A közel háromnegyed órás műsorban elismert művészek, aktuális, érdekes témák várják naponta a nézőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top