Sztárok

Utálják egymást Tabáni és Vásáry rajongói

A Csillag születik egykori versenyzői jóban vannak, a rajongóikról ugyanez nem mondható el.

A két énekes rajongói finoman szólva is ki nem állhatják egymást. A Blikk információi szerint nemcsak az interneten ócsárolják a másik tábor kedvencét, hanem a fellépéseken is. Vásáry André a bulvárlapnak elmondta, hogy már a verseny alatt kialakultak rajongótáborok, és még örültek is annak, hogy vannak, akik nekik szurkolnak. A mostani helyzetet viszont nem érti a különleges hanggal megáldott énekes, akire személyesen is rátámadtak a Tabáni-rajongók, és rendszeresen érik őt sértő megjegyzések.

Tabáni Istvánnál sem jobb a helyzet. Az énekes nem tud napirendre térni az ellenségeskedés fölött, mivel ők Andréval jól kijönnek egymással. Tabáni arra kéri a rajongókat, hogy ne bántsák se a másik tábort, se pedig őket. István elmondta, hogy őket amúgy sem lehetne egymásnak ugrasztani, hiszen a tehetségkutatóban olyanok voltak, mint egy nagy család, és semmi sem mérgezheti meg a kapcsolatukat.

Utálják egymást Tabáni és Vásáry rajongói
Utálják egymást Tabáni és Vásáry rajongói

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top