Sztárok

A nagy sztárfogyókúra: A vesztesről kínos fotók készülnek

Bár a rádió előnyös munkahely abból a szempontból, hogy az ott dolgozó nem látszik, csak hallatszik, de egy magára kicsit is adó híresség azért még nem engedheti el magát. Ennek örömére a Class FM Morning Show-jában fogyasztó fogadás született.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani az utóbbi időben egyre többet cukkolta Abaházi Csabát felesleges kilói miatt, sőt, Rákóczi Feri sem úszta meg a piszkálódást. A két tökéletes külsejű rádiós addig nem hagyta őket békén, amíg végső kétségbeesésükben éhezésre nem adták a fejüket. A mérlegelés már meg is történt, kezdődhet az egy hónapig tartó meccs, ami odáig megy, hogy Balázs Csabára, Jani pedig Ferire fogadott.

A nagy sztárfogyókúra: A vesztesről kínos fotók készülnek
A nagy sztárfogyókúra: A vesztesről kínos fotók készülnek

Abaházi egyébként 99,2 kilóból szeretne faragni, Rákóczi pedig 123,5 kilóról indul, sőt, a pocakjuk kerülte egyenként méteren felüli (111 és 125 centis). Már pedig ez komoly okot ad az aggodalomra Balázs professzor szerint is, aki az egészséges életmód elkötelezett híveként kijelentette: „Örülök, hogy volt eredménye a sorozatos cukkolásnak, és a fiúk elkezdenek fogyókúrázni!”

A zsír pedig hadd égjen! Erről spéci étrend gondoskodik, illetve Vadon Jani egyáltalán nem bízza a győzelmet a véletlenre: „Eltervezte, hogy menedzserem és személyi edzőm lesz, és együtt fogunk futni a Népligetben, a tavaszi napsütésben” – árulta el mosoly mögé rejtve rettegését. 

A küzdelem megkezdődött, a tét nem kicsi: a fiúk először abban fogadtak, hogy a vesztesről fecskében készül egy fotósorozat. Végül azonban a vesztes csapat fogja meghívni egy fenséges és egészséges vacsorára a nyertes csapatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top