Sztárok

Gwyneth Paltrow nem költözik el otthonról

A színésznő cáfolja, hogy visszaköltözne New Yorkba.

Az utóbbi időben folyamatosan hallani arról, hogy Gwyneth Paltrow a házassága megromlása miatt visszaköltözik az Egyesült Államokba. A színésznő viszont tagadja a híreszteléseket.
„Eszem ágában sincs elhagyni Londont – mondta. – A lehető legkedvezőbb helyen lakunk, nem messze tőlünk van a világ egyik legjobb gyerekkórháza, egy kisgyerekes anya álmodni sem tudna jobbat.”

Gwyneth a kisfia, Moses miatt tavaly komoly lelkiismeret-furdalást érzett, mert a Vasember 2. forgatása miatt két hónapra vissza kellett költöznie Amerikába. „Napokig kesergett, annyira imádja Londont. Mondtam neki, hogy odaát folyton süt a nap, és úszkálhat a tengerben, de nem hatotta meg, folyton a kedvenc játszóterét emlegette.”

A színésznő ezúttal nem említette a kulturális különbségeket. Korábban már kétszer is nagyon kikapott amiatt, hogy azt mondta, azért szereti Európát, mert intelligensebbek az emberek, és jelen van a régmúlt kultúrája, ami nem jellemző Amerikára.

Forrás: UIP

Gwyneth Paltrow nem költözik el otthonról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top