Sztárok

Ragyogj mindennap!

A hétvégi partik különleges alkalmat szolgáltatnak arra, hogy egy nő végre igazi nőnek érezhesse magát. Drága ruhák, gyönyörű cipők és hosszas készülődés. De a külső nem minden. Egy nő kisugárzása, az őt körülvevő ragyogás ennél sokkal fontosabb.

Ragyogj mindennap!Elérkezett a péntek este. Barátok, barátnők gyülekeznek a városok forgalmas terein, népszerű csomópontjain. Az éjfél közeledtével megtelnek a szórakozóhelyek, beindulnak a házibulik. Mindenki igyekszik a legjobb formáját mutatni ezen az éjszakán. Mindenesetre a cél egy felejthetetlen, de később talán elfelejtett este, amikor ki lehet rúgni a hámból és partizni egy óriásit. A lányok büszkén és magabiztosan feszítenek legújabb cuccaikban. Titkon figyelik, vajon mások is észreveszik-e rendkívüli odafigyeléssel összeállított trendi szerelésüket, mellyel felhívják a kiszemelt pasi figyelmét, vagy ha mást nem, legalább irigy pillantásokat gyűjthetnek be vetélytársaiktól.

Ám a leggyönyörűbb, legdivatosabb ruhakompozíció sem több egy egyszerű látványosságnál, ha nincs valami, ami életre keltse azt. Egy elbűvölő, különleges illat képes karaktert adni és lelket önteni a legegyszerűbb szövetekbe is. Egy illat képes arra, hogy a hétköznapokban is igazi nőnek érezd magad. Próbáld ki Kylie Minogue új parfümjét a Pink Sparkle-t.

Ragyogj mindennap!„Az volt a célom, hogy egy olyan elegáns, életvidám illatot hozzak létre, melyet jó viselni, mely egy új, boldog és csodálatos világba repít el minket, nőket. Ezt a kifinomult parfümöt minden nőnek ajánlom, aki harmóniában szeretne élni önmagával és a világgal” – mondja az énekesnő.

Kylie aurája különleges, szinte körberagyogja őt. Ennek az üvegcsébe zárt pozitív kisugárzásnak és életerőnek az esszenciája a Pink Sparkle, vagyis a Rózsaszín Ragyogás. A parfüm mámorító illata feleleveníti bennünk a partik vibráló hangulatát és a pink pezsgő gyöngyöző selymességét.

A Pink Sparkle visszaidézi az énekesnő soha nem múló jókedvét és ragyogását. A gyöngyözően friss barack, a szeletnyi grapefruit és a völgyben nyíló liliom illatjegyei mind felfedezhetőek a parfümben. Mindezek összessége teszi a Rózsaszín Ragyogást felbecsülhetetlen, egyedi ékszerré, amit minden nő megérdemel.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top