Sztárok

Csúnyán gúnyolják Tabáni Istvánt

Állandó témája a reggeli rádióműsoroknak Tabáni István. A népszerű énekesen a műsorvezetők előszeretettel köszörülik a nyelvüket, mondván, túlságosan is érzékeny.

Ha valaki bármelyik rádióműsort bekapcsolja reggel, aligha maradhat le egy-egy vaskos beszólásról, poénról vagy élcelődésről, amely Tabáni István vélt vagy valós érzékenységére vonatkozik. A műsorvezetők ugyanis szeretik az énekesen köszörülni a nyelvüket, mondván, Tabáni túlságosan is érzelmes alkat, sokat sír, ami miatt a hölgyek sem kedvelik túlzottan. Az utóbbi kijelentéssel egyébként jócskán mellétrafáltak, hiszen Pista igen népes női rajongótáborral büszkélkedhet, és nekik bizony éppen az tetszik, hogy ilyen gyámoltalan. Az énekes mindenesetre nem foglalkozik ezekkel a kritikákkal, felívelő karrierjére koncentrál, és egyáltalán nem szégyelli, hogy férfi létére képes megélni és kimutatni az érzéseit. 

 

Csúnyán gúnyolják Tabáni Istvánt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top